Pulled Pork
Lekkere low en slow gemaakte pulled pork van de smoker
Gang Hoofdgerecht
Keuken BBQ
Aluminiumfolie
Aluminium schaal
Appel rookhout
Bakkwast
Garde
Marinadespuit
Huishoudfolie
Kernthermometer
Pan
Vijzel
Vorken of klauwen
- 3000 gram procureur
- injectiemix
- barbecuerub
- glaze
- eindsaus voor de pulled pork
injectiemix
- 100 ml appelsap
- 60 ml appelazijn
- 20 ml honing
- 20 ml maple siroop
- 30 ml Worcestershire saus
- 1 eetlepel versgemalen zeezout
- 1 eetlepel uienpoeder
barbecuerub
- 35 gram versgemalen zwarte peper
- 35 gram paprikapoeder
- 50 gram ruwe rietsuiker
- 2 eetlepels versgemalen zeezout
- 2 theelepels mosterdpoeder
- 1 theelepel cayennepeper
glaze
- 120 ml barbequesaus
- 2 eetlepels appelazijn
- 1 eetlepels honing
- 1 eetlepel maple siroop
eindsaus voor pulled pork
- 120 ml appelsap
- 120 ml barbecuesaus
- 3 eetlepels bruine basterdsuiker
- 2 eetlepels worcestershire saus
- 1 eetlepel maple siroop
- 120 ml vocht dat van de pulled pork af komt